Napredni filter
Koristite napredni filter proizvoda na način da uključujete i isključujete opcije koje vas zanimaju, filter će automatski u glavnom djelu stranice prikazati proizvode koji imaju karakteristiku koju ste odabrali.

Broj u zagradi označava broj proizvoda s tom karakteristikom. 

 Internet

Internet trgovina tehničke zaštite

Prodaja Zapadna RH - Zagreb kontakt
01/3777 377

Prodaja Split kontakt 
095/6 777 888

prodaja(at)videonadzor.com.hr

Uprava: 385 1 3777 377

Radno vrijeme:
PON-PET : 08:00 - 16:00 

Plačanja
- pouzećem
- općom uplatnicom
- kreditnim karticama
- 2-12 rate bez kamata
- leasing opreme na rok i do 36 mj.

Opcije
- kurirska služba - 24-48 sati
Dostava je besplatna za narudžbe preko 1500 kn

Artikli bez cijene dobavljivi su isključivo na upit, njihov rok isporuke može biti 15 dana.

Sve cijene su veleprodajne BEZ PDV-a

Mišljenja nekih naših klijenata

Mišljenja klijenata

Nakon 2 provale, odlučio sam se za videonadzor vikendice na Krku i nisam požalio. Sada putem 6 kamera na mobitelu 24/7 pratim sve što se događa kilometrima daleko.
Vladimir, Zagreb 

Iznimno sam zadovoljna cijenom, brzinom motaže i profesionalnošću osoblja na videonadzora.eu. Postavljala sam videonadzor nad svojim parkirnim mjestom i konačno mirno spavam. S jednom kamerom riješeni su svi moji problemi.
Katica, Osijek

Odlučili smo se za videonadzor stambene zgrade u Splitu. Kamerama je pokriven prilaz ulaznim vratima, stubište – svi katovi, garažni prostor te stražnji ulaz u zgradu. Godinama smo se borili s beskućnicima, no otkad smo preko videonadzor.eu ugradili sustav nadzora, kontroliramo tko nam ulazi u zgradu.
Lukrecija, Split

Hvala vam videonadzor.eu. Brzi ste i profesionalni. Ugradili smo kamere na stražnjem ulazu u zgradu/parkiralište i time stali na kraj krađama ratkapa i antena.
Lidija, Vinkovci

Već pola godine koristimo 5 kamera videonadzor.eu u svom kafiću i stvarno smo zadovoljni. Sve je umreženo i moguće je u svakom trenutku putem mobitela pogledati svaku od njih. Sada smo puno mirniji, ne samo kad je kafić zatvoren, već i za vrijeme radnog vremena s obzirom da imamo uvid u rad osoblja i kad nismo u kafiću.
Jelena, Bjelovar 

Kao poljoprivrednik, preporodio sam se otkad sam preko videonadzor.eu ugradio sustav od 12 kamera putem kojeg 24 sata dnevno mogu pratiti što se događa na nasadima. Konačno sam stao na kraj krađama i devastacijama.
Mirko, Požega

Prijatelji su mi preporučili videonadzor.eu, samo mi je žao što ih nisam poslušao ranije. Imam videonadzor u frizerskom salonu. Super izgleda, uopće se ne vidi. Stvarno sam zadovoljna jer je izvedeno jako uredno, kamere su bijele, neupadljive, a ja i kad nisam u salonu, vidim sve što se događa. Osim toga, zaštićena sam od provale ili krađe.
Jasenka, Varaždin 

Videonadzor.eu sam našao putem interneta. Jako sam zadovoljan uslugom. Ugradili su mi 1 kameru ispred ulaznih vrata u stan, ali moram istaknuti da je od 1. kontakta do realizacije prošlo samo 3 dana. Stvarno svaka pohvala!
Željko, Zaprešić

Imam sustav videonadzora u voćnjaku i jako sam zadovoljan. Stao smo na kraj lopovima.
Hvala videonadzor.eu.
Zlatko, Samobor

Dugo smo supruga i ja razmišljali kako da budemo mirni da gospođa koja nam čisti stan i čuva djecu dok radimo zaista pošteno obavlja svoj posao pa smo preko videonadzor.eu postavili kamere u stan. Sada kad smo na poslu, preko mobitela, vidimo sve što se događa.
Ines&Božo, Zagreb

Otkad imam videonadzor u vikendici, ne mogu ni reći koliko sam mirnija. Sve kamere spojene su mi na računalo pa iz vlasitog doma mogu pratiti što se događa na Pagu.
Marija, Zagreb

Dečki, hvala vam. Sustav nadzora koji ste mi ugradili u firmi je super! Sve pratim preko mobitela...
Hrvoje, Zaprešić

Odlučili smo se za videonadzor.eu nakon što su nam sujsedi rekli koliko su zadovoljni. Živimo u Zagrebu, a imamo vikendicu u malom mjestu kraj Karlovca i naravno, uvijek smo bili u strahu od provale i krađe. Sad sa sustavom nadzora, problem je riješen!
Anica&Ivo, Zagreb

Brzo, uredno, a precizno odrađeno! I nije preskupo. Svaka čast!
Nikša, Split

Moram vas pohvaliti jer nisam mogla vjerovati da ćete tako brzo i profesionalno odreagirati na moj poziv. S ugradnjom videonadzora kuće sam zaista bila zadovoljna (još prije godinu dana), ali nakon što sam zvala za dodatne preinake, nisam mogla ni očekivala toliko brzu reakciu, a još manje da ćete mi sve napraviti praktički gratis. Nije puno, ali čovjeka veseli i zaista ste me oduševili. Nema puno takvih danas...
Samo naprijed!
Matea, Zagreb

Imao sam videonadzor na kući od prije, a sad sam još dodao dvorište i garažu. Da sam znao, sve bih radio preko videonadzor.eu jer me oduševilo da sad sve mogu gledati na mobitelu. Genijalna ideja!
Teo, Zagreb

Ugradio sam videonadzor u pizzeriji i sad putem 12 kamera pratim sve što se događa. Najbolje od svega, ne moram čak biti ni doma, samo mi treba internet pa mogu provjeriti i preko mobitela.
Toni, Pazin

Bavim se uzgojem krava, a preko videonadzor.eu sam našao način kako u svakom trenutku pratiti što se na farmi događa, čak i kad nisam u blizini.
Jako sam zadovoljan sustavom nadzora jer mi omogućuje da preko računala „budem“ na farmi u svakom trenutku.
Marijan, Okučani

Jako sam sretna s videonadzorm koji ste mi preporučili za garažu. Hvala vam...
Jasna, Rijeka

Postavio sam videonadzor u skladištu tvrtke. Sad putem 2 monitora imam kontrolu nad zaposlenicima i cijelim skladištem. Svima bih preporučio da ugrade nešto slično u svojim tvrtkama.
Ljubo, Otočac

Imam vaš videonadzor u teretani – prezadovoljan sam... hvala vam!
Boris, Šibenik

Otkad imam videonadzor, nemam više krađa u dućanu.
Jasminka, Krapina

 Vlasnica sam cvjećerne s velikim gubicima na cvijeću radi stalnih krađa. Nakon što sam ugradila videonadzor preko videonadzor.eu, krađe su se smanjile, a i sama se osjećam sigurnije.
Marta, Jastrebarsko

Poštovani, zahvaljujem vam se na svemu; ljubaznom osoblju, iznimno brzoj i profesionalnoj usluzi, stručnim savjetima... da ne spominjem da je videonadzor.eu čak i nakon ugrađenog sustava kamera svojim klijentima na usluzi. Kad god sam nešto tražio, uvijek mi je u najkraćem mogućem roku bilo udovoljeno.Najčešće čak isti dan.
Sjajni ste!
Ljubo, Samobor