Napredni filter
Koristite napredni filter proizvoda na način da uključujete i isključujete opcije koje vas zanimaju, filter će automatski u glavnom djelu stranice prikazati proizvode koji imaju karakteristiku koju ste odabrali.

Broj u zagradi označava broj proizvoda s tom karakteristikom. 

 Internet

Internet trgovina tehničke zaštite

Prodaja Zapadna RH - Zagreb kontakt
01/3777 377

Prodaja Split kontakt 
095/6 777 888

prodaja(at)videonadzor.com.hr

Uprava: 385 1 3777 377

Radno vrijeme:
PON-PET : 08:00 - 16:00 

Plačanja
- pouzećem
- općom uplatnicom
- kreditnim karticama
- 2-12 rate bez kamata
- leasing opreme na rok i do 36 mj.

Opcije
- kurirska služba - 24-48 sati
Dostava je besplatna za narudžbe preko 1500 kn

Artikli bez cijene dobavljivi su isključivo na upit, njihov rok isporuke može biti 15 dana.

Sve cijene su veleprodajne BEZ PDV-a

Video nadzor stambenih zgrada

Videonadzor zgrade

Sve o videonadzoru stambenih zgrada i kako krenuti s nabavom odgovarajućeg sustava za video nadzor stambene zgrade?

Stalno se susrećemo sa različitim oblicima vandalizma, pri tome činu moguća su oštećenja poštanskih sandučića, dizala, pročelja zgrada, krađa bicikala iz zajedničkih prostorija, ulasci nepoznatih ljudi. Prema svim navedenim činjenicama, mišljenja smo da vam je neophodan video nadzor jer je u današnje vrijeme potreba za sigurnošću neizostavan dio bezbrižnog načina življenja.

Radi svega navedenog, videonadzor postaje potreba, a ne luksuz.

Prvi vaš potez je zatražiti ponudu za video nadzor od naše tvrtke ili proučiti ponudu kao što se nalazi ovdje na videonadzor.eu koja se bavi prodajom  videonadzornih sustava, a naši timovi ovlaštenih instalatera iz cijele države, napraviti će ponudu za montažu potrebnog sustava. Kako bi u konačnici bili zadovoljni samom ponudom, potrebno je napraviti pregled objekta od strane ovlaštenih montažera. Sam izlazak je potreban kako bi kod same montaže bilo što manje nepotrebnog troška.

Samo pretraživanje pojma „videonadzor“ u google tražilici, naići ćete na mnoge ponude artikala i tvrtki koje vam mogu ponuditi prodaju i ugradnju sigurnosnih sustava. Pri samom pretraživanju zapitati ćete se kako odabrati kvalitetnog ponuđača, pri tome računajte da najjeftiniji sustavi video nadzora u konačnici i nisu najjeftiniji zbog robe ili usluge sumnjive kvalitete. Zatražite slobodno listu obavljenih poslova ili referentnu listu i na taj se način uvjerite u kvalitetu ponuđača. Zatražite dokaz o stručnoj osposobljenosti, te posjedovanje odobrenja mup-a rh za obavljanje poslova tehničke zaštite.

Kako odabrati rješenje za videonadzor stambenih zgrada. da li odabrati: hd-sdi , ip ili analogni video nadzor (standard)?

Sve ovisi o rezoluciji koju želite kod samog snimanja, (tj. o kvaliteti snimke kod gledanja uživo i/ili reprodukciji video zapisa), financijskim mogućnostima kod same investicije, mogućnosti  postavljanja instalacije za video nadzor i sl.

Za nadzor stambene zgrade iz iskustva, u većini slučajeva koristi se analogni videonadzor , i to zbog cijene.

Kako odabrati kamere za video nadzor stambene zgrade?

Ulaz/vrata unutarnja strana: najbolje je odabrati dome (kupolastu) kameru sa wdr funkcijom: navedena funkcija će eliminirati pozadinsko osvijetljenje, te neće doći do "zamagljenosti" kamere: slika će na cijeloj kadru snimanja biti podjednaka, te će sama identifikacija počinitelja biti olakšana

Ulazi sa vanjske strane (ako su natkriveni) : na ta područja poželjno je instalirati dome (kupolaste) kamere sa noćnom ir rasvjetom. isto tako preporučujemo kamere koje su izvedene u antivandal  i vodonepropusnom kućištu kako bi elektronika bila zaštićena od vandalizma i od samog prodora vlage

Vanjski prostori i okolina stambene zgrade- montaža kamera na pročelja zgrade:  naša preporuka su bullet (duguljaste kamere sa kutnim/zidnim nosačem kamere)  dometom ir-a (noćne rasvjete kamere) u mraku od 15m (sa uličnom rasvjetom) , 25- 50m ukoliko je ulična rasvjeta slabija ili iste uopće nema na području snimanja i samog nadzora.

Hodnici: preporuka je da se postavi kamera sa fiksnom ili vari fokalnom lećom, najčešće dome tj. kupolastog oblika sa ir-om (noćna rasvjeta) obavezno.

Liftovi/dizala: potrebna je antivandal kamera sa ili bez IR- a, sama leća bi trebala biti široko kutnog kadra zbog same skućenosti prostora , u dizala se često montiraju male kamere zbog učestalog oštećenja i dohvata kamere unutar samog dizala.

Cijena video nadzora stambene zgrade?             

Cijene paketa za videonadzor kreću se od 1.999,00 + pdv kn za kompletnu robu (4 kamere, snimač, hard disk, kablovi, napajanje). Na cijenu gotovog paketa potrebno je nadodati trošak montaže sustava. Samu cijenu montaže možete dobiti besplatnim pregledom objekta. Naši ovlašteni instalateri, rado će odgovoriti na svako vaše pitanje vezano uz video nadzor.

Cijena montaže ponajviše ovisi o težini instalacije kablova, proboju zidova i o utrošenom potrošnom materijalu (kanalice, vijci, silikona, kitovi i sl.)

Način plaćanja cjelokupnog sustava: predstavnici stanara se najčešće odlučuju na plaćanje iz pričuve preko upravitelja zgrade, na rate, pa čak i kroz mjesečni najam.